mie. iul. 24th, 2024

RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, a anunțat, joi, că o nouă versiune a contractului pentru producătorii de băuturi se află în consultare publică în perioada 4 – 19 iulie 2024.

Noua versiune a acestui contract vizează producătorii din categoriile apă îmbuteliată, băuturi răcoritoare, bere, cidru, vin și băuturi spirtoase, în ambalaje primare nereutilizabile din plastic, sticlă sau aluminiu, cu dimensiuni între 0,1 litri și 3 litri.

“Timp de 15 zile, producătorii de băuturi care se încadrează în normele SGR pot consulta noua versiune de contract accesând din platforma SGR propriul cont de utilizator, în secțiunea ‘Profilul meu / Consultare contract’, oferind, astfel, feedback referitor la noua variantă propusă. Totodată, producătorii înregistrați în baza de date a SGR sunt rugați să trimită observațiile și recomandările referitoare la conținutul documentului la adresa de e-mail [email protected], până pe 19 iulie”, a transmis RetuRO.

Toți producătorii înregistrați pe platformă vor fi informați despre lansarea consultării publice a contractului, prin intermediul unor mesaje directe, care vor conține detalii esențiale: “Vă informăm că, începând cu data de 4 iulie 2024, noua versiune a Contractului de prestări servicii pentru Producători poate fi consultată în platforma RetuRO Sistem de Garanție-Returnare: https://portal.returosgr.ro/. Menționăm că modificarea Contractului este necesară ca urmare a schimbărilor în Legislația Aplicabilă și pentru remedierea anumitor aspecte operaționale sesizate în vederea îmbunătățirii funcționării SGR. Noua versiune a Contractului poate fi accesată din contul de utilizator, la secțiunea ‘Profilul meu/Consultare contract’ și va fi disponibilă pentru consultare timp de 15 zile calendaristice, până pe data de 19 iulie 2024. Vă încurajăm să accesați noua versiune a contractului și să o parcurgeți cu atenție în perioada mai sus menționată. Toate sugestiile și observațiile referitoare la prevederile acesteia pot fi trimise către adresa de email: [email protected].

Această consultare are scopul de a crea un dialog constructiv cu producătorii de băuturi, permițând RetuRO SGR să obțină feedback valoros privind îmbunătățirea constantă a sistemului.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *