sâm. iul. 13th, 2024

FCSB a debutat cu dreptul în primul meci oficial din noul sezon, scor 3-0 cu Corvinul Hunedoara în Supercupa României.

David Miculescu a fost cel care a deschis scorul pentru campioana României în minutul 21, cu o lovitură de cap. A urmat golul de 2-0 marcat de Marius Ștefănescu în minutul 52, după o fază ”construită” de Daniel Popa, iar ultimul gol al meciului a venit din piciorul lui Luis Phelipe.

Brazilianul a punctat după ce portarul advers a respins în piciorul său o minge șutată de Alexandru Musi, reușind să închidă astfel tabela și să aducă primul trofeu al sezonului pentru FCSB.

Mihai Stoica: ”Pentru noi, Edjouma a venit foarte bine”

Revenit după ce a fost împrumutat la Bari în sezonul precedent, Malcom Edjouma a evoluat în a doua repriză a meciului din Ghencea, după ce l-a înlocuit pe Mihai Lixandru, și s-a numărat printre jucătorii remarcați de patronul Gigi Becali.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit la superlativ despre mijlocașul francez și spune că acesta a ”luminat jocul” în partea secundă.

„Pentru mine, Edjouma a fost jucătorul care a schimbat totul și care ne-a luminat jocul. Nu doar el, bineînțeles. Cred că nu s-a așteptat să aibă experiența asta în Italia, se aștepta să joace meci de meci și să fie cumpărat, probabil. Pentru noi, a venit foarte bine. Mai are de recuperat din punct de vedere fizic. Și el, și Daniel Popa, și Kiki”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

200.000 de euro a plătit Bari pentru împrumutul lui Edjouma de la FCSB. Italienii aveau și o clauză de transfer definitiv, dar au decis să n-o activeze, chiar dacă mijlocașul francez s-a impus ca titular în echipă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *