sâm. iul. 13th, 2024

Ianis Hagi, folosit în toate cele patru meciuri de la EURO 2024, de două ori titular și de două ori intrat pe parcurs, a obținut penalty-ul transformat de Răzvan Marin în meciul cu Slovacia, din grupe (1-1). Mijlocașul lui Rangers a fost răsplătit cu un nou meci în primul 11, contra Olandei (0-3), însă prestația sa nu s-a mai ridicat la același nivel.

Ioan Becali: „Aș cheltui bani de la mine și de la fratele meu numai să putem să găsim ceva pentru Ianis”

Decarul naționalei României are parte acum de o scurtă vacanță, iar ulterior ar urma să revină la Rangers, club alături de care mai are doi ani de contract.

Impresarul Ioan Becali spune că ar face orice pentru a-l ajuta pe Ianis Hagi să își găsească o nouă echipă, inclusiv „aș cheltui bani de la mine și de la fratele meu”. Totuși, agentul susține că mijlocașul ar urma să înceapă noul sezon tot la Rangers.

„Da, sunt invitat la nunta lui Ianis Hagi și voi merge cu soția mea, cum să nu? Cu cea mai mare plăcere l-aș ajuta să-și găsească echipă. Aș cheltui bani și de la mine, și de la fratele meu, de la oricine numai să putem să găsim ceva pentru Ianis.

Ianis are un impresar care e foarte bun prieten cu mine și vom vedea. El are contract cu Glasgow Rangers, cred că va începe pregătirea cu ei și sper ca antrenorul să-l considere în continuare un om de bază”, a spus Ioan Becali, la Digisport.

Barry Ferguson: ”Probabil că antrenorul a văzut destul încât să creadă că Hagi poate fi important pentru Rangers!”

În ultimele luni s-a vehiculat că cel mai probabil Ianis Hagi va fi nevoit să își găsească o nouă echipă în această vară. Chiar fotbalistul declara înainte de startul turneului final că și-a pus agenții să îi caute o nouă destinație.

Totuși, se pare că poate avea loc o răsturnare de situație. Barry Ferguson, fostul fotbalist al lui Rangers, a fost impresionat de prestațiile lui Ianis Hagi de la turneul final și crede că în aceeași situație se află și Philipe Clement, care ar putea decide să îl păstreze pe internaționalul român la echipă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *