sâm. iul. 13th, 2024

Germania a organizat o conferință de presă la o zi după eliminarea de la EURO 2024, 1-2 contra Spaniei, după prelungiri, în sferturile de finală.

La conferința de presă au participat Bernd Neuendorf, președintele Federației Germane de Fotbal, Rudi Voller, directorul sportiv al Federației, și selecționerul Julian Nagelsmann.  

Bernd Neuendorf: „Nu consider că am eșuat la EURO 2024”

Primul care a luat cuvântul a fost Bernd Neuendorf, șeful Federației, care împlinește chiar astăzi vârsta de 63 de ani.  

„Nu am primit cadoul pe care mi l-aș fi dorit de ziua mea, însă mă simt binecuvântat. Putem să fim mândri din multe motive. S-a demonstrat că am fost și suntem niște gazde grozave, iar așa se va întâmpla și în viitor. A fost vizibil că fanii s-au simțit ca acasă. N-am văzut niciodată un fenomen al marșurilor ca acesta.

Putem să fim mândri și de ceea ce a realizat echipa. Fanii au fost alături de noi, iar obiectivul nostru a fost să reclădim unitatea dintre suporteri și echipă. Nu am văzut niciodată ca imnul național să fie cântat în acest fel pe stadion. Asta mi-a arătat că suporterilor le place echipa și le place turneul.

Nu consider că am eșuat la EURO 2024. Vom continua pe drumul pe care l-am început și vom încerca și mai mult. Rămânem pozitivi și mergem înainte. Sunt mândru și încrezător în viitor”, a declarat Bernd Neuendorf, citat de Bild.  

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *