sâm. iul. 13th, 2024

Louis Munteanu (22 de ani) se întoarce în Italia, după două sezoane în care a fost împrumutat de Fiorentina la Farul Constanța.

Munteanu, care mai are contract cu Fiorentina pentru încă un sezon, a fost dorit în această vară de FCSB și Rapid. Gigi Becali chiar a anunțat că a oferit 1,5 milioane de euro pentru transferul atacantului din Vaslui, însă italienii au refuzat propunerea.

Louis Munteanu, convocat pentru cantonamentul Fiorentinei

Acum este cert că Louis Munteanu va începe pregătirea cu Fiorentina. Într-un comunicat oficial publicat sâmbătă, la prânz, clubul viola a anunțat lista cu jucătorii convocați pentru primul cantonament din această vară.  

Pe lista noului antrenor Raffaele Palladino se regăsește Louis Munteanu alături de alți 30 de jucători ai echipei. Primul stagiu de pregătire va fi efectuat la baza clubului, în perioada 9 – 19 iulie.  

  • În acest cantonament, Fiorentina va disputa și două partide amicale, unul împotriva echipei de tineret a clubului (14 iulie), iar altul pe 19 iulie împotriva celor de la Reggiana (locul 11 în ultimul sezon din Serie B).

Rămâne de văzut dacă Louis Munteanu va fi păstrat de Raffaele Palladino în lotul pentru sezonul următor. Recent, presa din Italia a scris că Fiorentina ar fi dispusă să îl cedeze definitiv pe atacant în schimbul unei sume de aproximativ două milioane de euro, la care să se adauge și procente dintr-un viitor transfer.  

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *