mie. iul. 24th, 2024

UEFA a luat o decizie neașteptată în cazul lui Felix Zwayer, arbitrul german care a trecut cu vederea mai multe situații de cartonaș, în meciul România – Olanda din optimile EURO 2024.

Meciul România – Olanda, care s-a difuzat marți seară la PRO TV și pe VOYO, a ținut cu sufletul la gură milioane de români, ce au sperat până în ultimul moment că echipa naționalei va merge în sferturile de finală de la EURO 2024. Din păcate, acest lucru nu s-a îndeplinit, iar tricolorii au fost eliminați din campionat de olandezi cu scorul de 0 – 3. Deși nu am reușit să ne calificăm în următoarea etapă, suporterii români nu au fost dezamăgiți de prestația jucătorilor lui Edi Iordănescu, ci dimpotrivă, au fost mândri de parcursul lor.

Imediat după finalizarea meciului, în spațiul online a început o adevărată controversă, care îl are ca protagonist pe Felix Zwayer, arbitrul german care a fost desemnat pentru meciul România – Olanda. Acesta a fost, în trecut, suspendat pentru luare de mită, iar acum suporterii români cred că istoria s-a repetat. 

Au existat mai multe faze în timpul meciului, care i-au făcut pe români să își iasă din minți.

UEFA, decizie în cazul arbitrului care a defavorizat Generația de Suflet în meciul România – Olanda
Cu toate că Felix Zwayer a devenit un personaj controversat în urma meciului România – Olanda, iar mai mulți suporteri ai tricolorilor au înaintat o petiție pentru suspendarea acestuia, se pare că UEFA nu ia măsuri în cazul neamțului.

Potrivit sport.ro, Felix Zwayer va fi arbitru de rezervă la meciul Olanda – Turcia, din sferturile de finală ale Campionatului European.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *