mie. iul. 24th, 2024


2024 este un an special pentru România, care-și va alege noul președinte. Toată lumea e curioasă cine-i va lua locul lui Klaus Iohannis și va deveni noul președinte, iar Carmen Harra spune cine este politicianul.

Cine va câștiga alegerile prezidențiale de anul viitor din România? Noul președinte care va fi la cârma țării este anunțat de clarvăzătoarea Carmen Harra.

La sfârșit de an, Carmen Harra a făcut predicții despre noul președinte pe care România îl va avea începând cu anul 2024.Toți românii sunt curioși să afle, dar clarvăzătoarea a lăsat totuși o marjă de eroare. Fosta cântăreață a spus că există două posibilități: fie e vorba de Marcel Ciolacu, actualul premier al României, fie George Simion, președintele AUR. Totuși, ea crede că cel mai puternic va câștiga, iar acesta e posibil să fie George Simion.

„Îl văd mai puternic pe Simion”

„După părerea mea ei sunt pe ducă.Tot au căzut, au căzut, dar ei s-au tot coalizat, au rezistat prin coaliții. Timpul lor s-a încheiat, în 2024. Dintre Simion și Ciolacu, o să iasă președinte mai degrabă Simion, decât Ciolacu.

Nu văd cum ar putea să iasă Ciolacu. Îl văd mai puternic pe Simion. Dar sunt niște schimbări care vin prin februarie, martie, aprilie, care schimbă situația în România. Și sunt niște influențe care vin din afară”, a declarat Carmen Harra.Ei, dacă vor veni și niște „schimbări”, victoria s-ar părea că nu e așa de sigură pentru George Simion!

„De data asta, să vă amintiți vorbele mele, 2024 aduce o schimbare din rădăcini”

De asemenea, Carmen Harra a vorbit și ce se va întâmpla cu întreaga omenire începând de anul viitor. Clarvăzătoarea a mărturisit că. „Omenirea se va schimba peste noapte în 10 ani, de-acum încolo. Ne trezim deodată într-o altă lume. Este greu de crezut, dar dacă stai să te gândești, și Biblia spune asta. Că peste noapte ceva se întâmplă. Dar asta nu acuma, mai durează.

Între timp, este faza asta a bătăliilor. Schimbarea din România este fundamentală. De data asta, să vă amintiți vorbele mele, 2024 aduce o schimbare din rădăcini”, e de părere Carmen Harra.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *