mie. iul. 24th, 2024

O femeie a căzut de la o înălțime de peste 150 de metri de pe o telecabină din Italia, după ce a fost târâtă de sistemul de transport montan, în fața familiei îngrozite.

Femeia, pe nume Margherita Lega, era într-o drumeție împreună cu soțul și cei doi copii mici în timpul unei vacanțe în Alpii italieni.

Femeia în vârstă de 41 de ani încărca bagajele într-un mic teleferic, folosit pentru a transporta bagaje și obiecte, care, la un moment dat, a pornit brusc, agățându-i hainele.

Femeia a fost târâtă mai mult de 50 de metri până pe marginea unei stânci, nu a mai pututu să se țină și s-a prăbușit în prăpastie, sub ochii îngroziți ai copiilor și soțului. Minorii au fost preluați de asistenții sociali, iar soțul audiat la secția de poliție, relatează cotidianul Daily Mail.

Turiștii voiau să ajungă la o cabană de pe munte, în zona Calasca Castiglione. Primarul localității, Silvia Tipaldi, s-a declarat “șocată” de moartea tragică și a transmis condoleanțe familiei: „Așteptăm rezultatele verificărilor de la telecabină pentru a afla circumstanțele tragediei. Așteptăm verificările procurorului cu privire la instalație pentru a avea mai multe informații despre ceea ce, din nefericire, s-a dovedit a fi o tragedie” a spus primărița.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *