mie. iul. 24th, 2024

Președintele și candidatul democrat Joe Biden este solicitat de comitetele editoriale ale câtorva publicații americane să se retragă din cursa pentru Casa Albă, mai ales în contextul tensiunilor geopolitice din ultima vreme. 

Publicațiile solicită ca Partidul Democrat să nominalizeze un nou candidat care să-l înfrunte pe candidatul republican și fostul președinte Donald Trump.

Printre acestea se enumeră Washington Post, New York Times și Wall Street Journal.  

Cea mai „catastrofală” dezbatere electorală din istoria Statelor Unite

Editorialiștii consideră că prestația președintelui Joe Biden de la dezbaterea prezidențială moderată de jurnaliștii CNN a fost „catastrofală”.

Cei doi președinți s-au acuzat reciproc pentru dezastrele umanitare din Afganistan, Gaza și Ucraina și s-au insultat. Biden a fost surprins că privea în gol și l-a insultat pe Biden, făcându-l „fraier” și „ratat” după ce Trump l-a insultat anterior pe fiul său, Hunter Biden. Apoi, a spus că Trump are moralitatea unui motan de alee după ce „a făcut sex cu starleta porno Stormy Daniels în timp ce soția sa Melania era însărcinată”. Trump, dar și fiul lui Biden, au acuzații penale pentru comiterea de infracțiuni fiscale și sunt sub investigație.

Cei doi au ajuns să se certe și în privința aptitudinilor la golf. Foarte criticați de internauți au fost și moderatorii dezbaterii de la CNN pentru că îi spuneau „Mulțumesc” pe ton politicos lui Trump după ce acesta ar fi făcut mai multe declarații considerate „mincinoase” sau „exagerate” despre imigrația ilegală și avort sau pentru acuzațiile la adresa lui Biden. Mai mulți utilizatori de pe X și-au exprimat dezacordul în privința vârstei înaintate pe care o au Trump și cu Biden.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *