mie. iul. 24th, 2024

Echipa națională a României se pregătește pentru duelul cu Slovacia, ultimul din faza grupelor și un meci decisiv pentru viitorul tricolorilor la EURO 2024.

Pentru calificarea în optimi, tricolorii au nevoie de cel puțin un egal în meciul care se va disputa la Frankfurt și care va fi transmis în direct miercuri, de la 19:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Andrei Burcă ar putea fi rezervă în meciul cu Slovacia
Reporterul PRO TV Matilda Popa a luat parte la primele 15 minute din antrenamentul echipei naționale și a remarcat câteva detalii interesante, cum ar fi faptul că Andrei Burcă s-a antrenat separat.

Edi Iordănescu pregătește câteva schimbări în formula de start pentru meciul cu Slovacia, iar unul dintre jucătorii înlocuiți ar putea fi chiar Andrei Burcă. Fundașul echipei naționale a acuzat unele probleme medicale după meciul cu Belgia, iar selecționerul Edi Iordănescu l-ar putea așeza în centrul defensivei, alături de Radu Drăgușin, pe Adrian Rus.

Am putut să stăm 15 minute la antrenament. Este clar că astăzi Edi Iordănescu va decide primul 11. E posibil să avem trei-patru schimbări în primul 11, asta ține foarte mult de forma fizică a jucătorilor.

Să nu uităm că avem o zi în minus de recuperare comparativ cu adversarii noștri. L-am văzut pe Florin Niță, care s-a antrenat alături de jucătorii de câmp, dar și pe Andrei Burcă, cel care s-a antrenat separat. El a avut ceva probleme medicale după meciul cu Belgia, a spus că simțea ceva dureri în zona inghinală.

Vom vedea dacă el va fi rezervă în partida cu Slovacia și îl vom vedea, poate, titular pe Adi Rus. Se anunță ceva schimbări, este nevoie de foarte multă prospețime în echipa României, este un meci care poate intra în istorie, suntem foarte aproape de aceste optimi, un egal și e de ajuns pentru noi”, a spus reporterul PRO TV, Matilda Popa.

Programul meciurilor României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România – Ucraina  3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)
  • 22 iunie (Koln), Belgia – România 2-0 (Tielemans, De Bruyne)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Frankfurt)

Clasamentul Grupei E de la EURO 2024

1. România – 3p (3-2g)

2. Belgia – 3p (2-1g)

3. Slovacia – 3p (2-2g)

4. Ucraina – 3p (2-4g)

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *