mie. iul. 24th, 2024

Dennis Man și Valentin Mihăilă au impresionat până în acest moment la EURO 2024, chiar dacă după victoria uriașă obținută de România în fața Ucrainei, a urmat eșecul cu Belgia, scor 0-2.

Dacă în primul meci, Dennis Man a contribuit cu două pase decisive, Valentin Mihăilă este până în acest moment cel mai rapid jucător de la EURO 2024, cu o viteză de 35.9 km/h.

Directorul sportiv al Parmei a mers să negocieze cu Giovanni Becali

Presa din Italia a scris zilele trecute că misiunea Parmei de a le prelungi contractele celor doi jucători români devine din ce în ce mai grea, având în vedere că internaționalii români au atras atenția unor cluburi importante din străinătate. Despre Dennis Man, s-a spus că ar fi dorit la cluburi precum Borussia Dortmund, Olympique Lyon și West Ham United.

Chiar dacă ambii au declarat că își doresc să rămână și din următorul sezon la Parma, echipa pe care au ajutat-o să revină în Serie A, Giovanni Becali, agentul fotbalistului a anunțat că cei doi vor semna noi înțelegeri numai dacă Parma le va mări considerabil salariile, lucru ce deocamdată nu s-a întâmplat. Renumitul agent vrea un salariu de nu mai puțin de două milioane de euro, o sumă uriașă pentru un club de nivelul Parmei.

Totuși, ”Cruciații” nu cedează și fac tot posibilul să îi convingă pe cei doi jucători să semneze. Roel Vaeyens, directorul sportiv al Parmei, a plecat în Germania, unde se va întâlni cu Giovanni Becali.

Parma trece la fapte: Roel Vaeyens este în Koln, acolo unde s-a jucat România – Belgia, pentru a se întâlni cu Giovanni Becali, agentul lui Dennis Man și al lui Valentin Mihăilă. Obiectivul: să le reînnoiască celor doi jucători români contractele”, a fost anunțul făcut de jurnalistul italian Simone Lorini.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *