mie. iul. 24th, 2024

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă în localitatea Tomșani, pe DN 67, în județul Vâlcea implicând un autoturism și un autocar plin cu elevi. În urma coliziunii, șoferul autoturismului, în vârstă de 22 de ani a decedat, iar mai multe persoane au fost rănite. La spital au ajuns trei minor.

Pompierii militari din Vâlcea au fost solicitați de urgență pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și de acordare a primului ajutor. La locul accidentului s-au deplasat forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, Punctului de Lucru Horezu și Stației Grădiștea, incluzând două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, două ambulanțe SMURD și mai multe echipaje SAJ.

La sosirea echipajelor operative, s-a constatat că în accident au fost implicate un autoturism, în care se afla o persoană încarcerată, și un autocar care transporta 51 de minori și 5 adulți. Pompierii au extras rapid persoana încarcerată din autoturism, însă aceasta a fost declarată decedată la fața locului.

Pasagerii din autocar au fost evaluați medical, doi minori prezentând atacuri de panică și șoferul având escoriații. Șoferul autocarului și unul dintre copii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *