mar. iul. 23rd, 2024

Arena Națională s-a transformat miercuri seară într-un tărâm al emoțiilor intense. Britanicii de la Coldplay au urcat pe scenă în fața a peste 50 de mii de oameni și au făcut spectacol. Show-ul a fost completat de baloane colorate, lumini și artificii.

Totuși, unul dintre momentele speciale a stârnit un val de nemulțumire. Este vorba despre apariția unui tânăr, care, la invitația solistului Chris Martin, a cântat o manea.

Emoția și energia s-au împletit armonios la primul concert al trupei Coldplay la noi în țară.

“Viva la Vida” și “Yellow” se numără printre hiturile care au răsunat miercuri seară pe Arena Națională, în timp ce peste 50 de mii de oameni vibrau alături de artiștii de pe scenă.

Iar spectacolul britanicilor a fost unul complet. La un moment dat, stadionul a fost împânzit de baloane colorate, care parcă dansau pe ritmul muzicii

În public au fost români din toate colțurile țării, dar și străini, veniți de peste hotare.

Turist: „Prima dată în România! Ca să vedem Coldplay! Nu am putut să cumpărăm bilete în Portugalia, așa că am cumpărat aici”.

Turist: „Am venit tocmai din Cipru ca să îi văd pe cei de la Coldplay. Asta este familia mea!”

Turist: „Am fost la mai multe concerte la ei în strainătate. Am fost în Suedia, in Italia, în Germania…”

O tânără a avut parte de o surpriză pe care cu siguranță nu o va uita niciodată. Și-a sărbătorit ziua de naștere pe scenă, la invitația solistului.

În fața spectatorilor a apărut și un cântăreț român, aflat în plină ascensiune pe internet, cunoscut ca Babasha. A fost prezentat chiar de Chris Martin, care s-a declarat impresionat de cât de mulți artiști minunați are țara noastră. După cateva minute, cei prezenți au reacționat.

În ciuda huiduielilor, cei doi au continuat să cânte.

Femeie: „Momentul special nu era pentru noi. De fapt s-a văzut și după reacție”.

Bărbat: „Sunt foarte dezamăgit de când a cântat băiatul ăla, absolut oribil, ce am reușit noi să facem ca nație, să huiduim un băiat care doar a cântat random, în condițiile în care Coldplay asta promovează, ideea să ne iubim cu toții”.

Întregul turneul mondial al trupei este dedicat toleranței și comunităților marginalizate și ideii de ecologie care ajută planeta.

Joi seară este programat al doilea concert al britanicilor pe Arena Națională, când sunt așteptați, din nou, peste 50 de mii de fani.

Cine este Babasha

Cântărețul de muzică de petrecere Babasha a fost invitatul trupei Coldplay la concertul pe care trupa britanică l-a susținut, miercuri, în București, pe Arena Națională.

Invitat la concert, Vlad Babasha a cântat alături de unii dintre cei mai râvniți artiști ai lumii.

Artistul român a apărut pe scenă invitat chiar de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care a spus „sper să depășim unele bariere în această seară”.

Când a urcat lângă Chris Martin pe scenă a fost afișat mesajul „If you want love, be love. If you want peace, be peace”.

Momentul însă nu a stârnit o reacție bună din partea publicului. În timp ce artistul originar din Bacău interpreta piesa „Păi Naa” – care, pe contul de YouTube al acestuia, a fost vizualizată deja de peste 6.714.000 de ori – publicul a început să exclame și să huiduie.

În timp ce unii au savurat momentul, alții s-au arătat revoltați de faptul că la concertul Coldplay de pe Arena Națională s-au cântat manele.

Babasha a repostat pe pagina sa de Instagram mai multe „stories” din timpul concertului, în care se aude cum lumea îl huiduie pentru piesa pe care a interpretat-o.

Pe YouTube Babasha are 104.000 de abonați, iar pe Instagram a adunat o comunitate de aproape 60.000 de persoane. În prezent este pe locul unul în trending pe YouTube.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *