lun. iun. 17th, 2024

Gheorghe Dincă, supranumit și Monstrul din Caracal, după ce în anul 2019 a fost declarat vinovat pentru răpirea, sechestrarea și uciderea a două tinere, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, nu duce lipsă de venituri nici după gratii.

Acesta primește de la stat o pensie lunară în valoare de 1000 de lei, pe care care are însă o poprire de 30%, astfel că el mai beneficiază de 700 de lei pe lună.

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, iar statul i-a pus poprire pe pensie pentru că nu a plătit despăgubirile de peste 600.000 de euro pentru familiile celor două tinere pe care le-a ucis.

Autoritățile nu au reușit să vândă prea multe dintre proprietățile pe care acesta le deține, fiind valorificate până acum doar mormanele de fier și două mașini vechi, potrivit antena3.ro.

Ce meserie a avut Gheorghe Dincă și câți ani a lucrat

Gheorghe Dincă a muncit 51 de ani, iar 42 de ani a fost șef de secție la o întreprindere. Pentru că și-a dorit bani mai mulți, el a acceptat să lucreze la negru o perioadă îndelungată. Astfel, în prezent, Monstrul din Caracal încasează lunar o pensie de 1000 de lei. Aceasta este singura lui sursă de venit, după ce familia a rupt legătura cu el.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *