lun. iun. 17th, 2024

Un incident grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp la Ambasada Israelului la București. Un bărbat a fost prins cu combustibil și bricheta asupra lui, în timp ce încerca să intre în reprezentanța diplomatică.  

Incidentul a avut loc în jurul orei 12.00, în fața sediului în care este amplasat Ambasada Israelului la București.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, de cetățenie străină – cel puțin deocamdată autoritățile nu vorbesc despre țara de origine, însă, potrivit unor surse, ar fi vorba despre un arab – ar fi venit în zonă cu intenția de a intra în clădirea în care funcționează ambasada și din motive încă neclare, ar fi încercat apoi să se incendieze.

Doar că în momentul în care s-au aprins flăcările, agenții de la brigada antiteroristă din Serviciul Român de Informații a purces practic la stingerea incendiului și mobilizare a bărbatului, doar că în acele momente flăcările au ajuns și la un afiș care era lipit de ușa de la intrare și a fost distrus.

Din fericire, nu s-au înregistrat alte pagube, iar bărbatul reținut a fost dat apoi pe mâna polițiștilor, pentru ca aceștia să facă cercetări. De altfel, în zonă și-au făcut apariția, pe de o parte, criminaliștii care încearcă să se dumirească ce anume s-a întâmplat și mai ales care a fost originea acestui incident, despre care deocamdată nu e foarte clar dacă e încadrat doar la o simplă încercare de sinucidere prin auto-incendiere sau poate fi catalogat drept un ac terorist.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *