lun. iun. 17th, 2024

Adrian Mititelu a vorbit despre condamnarea primită de Gică Popescu și a precizat că știa deznodământul final de la Răzvan Burleanu.

Fostul mare internațional român a fost condamnat 3 ani, o lună și 10 zile în ”Dosarul Transferurilor”, chiar cu puțin înainte de alegerile la președinția FRF în care candida împotriva lui Burleanu.

Adrian Mititelu a aflat de la Burleanu că Gică Popescu va fi condamnat

După ce a depus o plângere la DNA împotriva unui avocat care a reprezentat FRF, Adrian Mititelu a mărturisit faptul că Răzvan Burleanu i-a spus cu 2 luni înainte de condamnarea lui Gică Popescu că acesta va ajunge după gratii.

”Mie mi-a spus Burleanu cu 2 luni înaintea de a fi pronunțarea lui Gică Popescu, cred că în martie a fost pronunțarea, că Gică Popescu va fi condamnat cu executare. Asta în condițiile în care primise la fond cu suspendare, plătise prejudiciul, și era 99% că va fi cu suspendare.

Burleanu știa, pentru că statul ăsta paralel controlează Federația. A pus mâna pe ea. Dacă se face un control sunt o grămadă de bani plătiți pentru aceste contracte. Statul paralel nu e numai al lui Băsescu. Toți care au fost la putere au apelat la el.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *