lun. iun. 17th, 2024

Lionel Messi are o apariție scurtă într-o reclamă în care este promovat noul film din seria ‘Bad Boys’.

Mulți dintre fanii starului argentinian îl vor auzi pentru prima dată vorbind în engleză, alături de Will Smith și Martin Lawrence. 

„Este pentru prima dată când îl aud pe Messi vorbind în englză”, „Această mișcare de PR este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat de când a venit în SUA”, „Deja face istorie în Miami. Au venit la el să promoveze un film. Un fotbalist. Este un adevărat campion”, „Ar trebui să-i dea deja un Oscar” sunt doar câteva dintre reacțiile apărute pe rețelele de socializare. 

Sindicatul jucătorilor din campionatul profesionist nord-american a făcut publice salariile din Major League Soccer.

Lionel Messi, cu un salariu anual de 20,45 milioane de dolari (18,8 milioane de euro) la echipa Inter Miami, este de departe cel mai bine plătit fotbalist din Major League Soccer (MLS), potrivit sindicatului jucătorilor din campionatul profesionist nord-american, citat de AFP.

Campionul mondial beneficiază de o remuneraţie garantată de 20.446.667 de dolari, alcătuită dintr-un salariu de bază de 12 milioane de dolari (11 milioane de euro) şi diverse bonusuri. Aceste cifre nu includ veniturile considerabile primite în cadrul acordurilor comerciale (Adidas, Apple etc.).

Starul argentinian, în vârstă de 36 de ani, a sosit la Miami în iulie 2023, după despărţirea de Paris Saint-Germain, iar contractul său cu clubul din Florida de întinde până la sfârşitul sezonului 2025.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *