lun. iun. 17th, 2024

Ianis Hagi (25 de ani) a avut parte de un sezon sub așteptări la Deportivo Alaves, echipa la care a fost împrumutat de Rangers.

Pentru Ianis Hagi, care este doar împrumutat de la Rangers, a fost ultimul meci la Alaves. Decarul român a încheiat sezonul fără gol în La Liga după 22 de partide jucate.

După partida cu Las Palmas, Ianis Hagi a transmis un mesaj de adio, urmând să revină la Rangers. „Glorios! A fost o plăcere, Deportivo Alaves”, a scris fiul ‘Regelui’ pe Instagram. 

Reacția presei din Scoția despre anunțul turcilor în legătură cu Ianis Hagi

Presa din Scoția a reacționat la scurt timp după anunțul făcut de jurnaliștii turci. Aceștia au confirmat faptul că Ianis Hagi nu mai face parte din planurile lui Philippe Clement și are șanse mari să plece în următoarea perioadă de transferuri. 

”Aparițiile lui Ianis Hagi au devenit mai rare cu fiecare sezon care a trecut. În această stagiune, a avut doar două apariții, în Cupa Ligii Scoției și în Champions League, înainte de a fi împrumutat la Alaves.

Hagi nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor în La Liga, iar un transfer la Galatasaray, unde tatăl său este încă venerat, poate fi exact ce are nevoie fotbalistul de 25 de ani pentru a-și relansa cariera.

În orice caz, perioada sa pe Ibrox pare încheiată, având în vedere reconstrucția plănuită de Clement, care poate obține banii necesari pentru jucătorii de care Rangers are mai mare nevoie, dacă Galatasaray va oferi o sumă decentă pentru Hagi”, au scris cei de la Ibrox News.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *