lun. iun. 17th, 2024

Ziua 2 la Roland Garros | România trimite în teren două jucătoare, în proba individuală. 

Jaqueline Cristiana fost eliminată de Jelena Ostapenko în prima zi de turneu la Roland Garros, dar tenisul românesc are șansa revanșei, în a doua zi a concursului de mare șlem de la Paris.

Ana Bogdan și Irina Begu pot fi considerate favorite în duelurile pe care le vor purta cu Elsa Jacquemot, respectiv Julia Riera. 

Calificată în optimile Roland Garros în urmă cu două ediții, Irina Begu va primi replica argentiniencei Julia Riera în închiderea programului meciurilor de pe terenul 8, adică după ora 17:30 – imediat după încheierea duelului dintre Bianca Andreescu și Sara Sorribes Tormo.

Chiar dacă Riera este clasată pe locul 115 mondial, mai sus cu 12 poziții decât Begu, în prezent, lipsa experienței și faptul că a jucat trei meciuri săptămâna trecută, în calificări, pot reprezenta avantaje pentru sportiva din țara noastră.

Ana Bogdan – care a ajuns în turul 3 la Roland Garros 2021 – va încerca să repete parcursul de atunci, iar azi va avea nevoie de un succes împotriva franțuzoaicei Elsa Jacquemot, clasate pe locul 150 mondial.

Meciul va avea loc pe terenul 13, după ora 17:00, după ce duelul dintre Fognini și van de Zandschulp își va afla învingătorul. 

Sorana Cîrstea va juca cu Anna Blinkova marți, 28 mai. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *