lun. iun. 17th, 2024

Horațiu Moldovan (26 de ani) a ajuns în perioada de mercato din iarnă la Atletico Madrid de la Rapid, dar nu a bifat niciun minut în teren pentru gruparea spaniolă.

Atletico Madrid l-a transferat pe Horațiu Moldovan în schimbul sumei de 800.000 de euro, atât cât era clauza portarului la Rapid.

O nouă veste bună pentru Horațiu Moldovan: Mamardashvili pleacă în Premier Legue pentru 40 de milioane de euro

Pe lângă informația că titularul Jan Oblak (31 de ani) ar urma să plece în vară de la Atletico Madrid în Arabia Saudită sau în Anglia, Horațiu Moldovan a primit o nouă veste excelentă.

Giorgi Mamardashvili (23 de ani), portarul Valenciei, cel care era văzut drept înlocuitorul lui Jan Oblak din vară la Atletico, pleacă în Premier League, anunță Sport.es

Șefii Valenciei negociază transferul portarului georgian la Newcastle, de pe urma căruia speră să obțină aproximativ 40 de milioane de euro, precizează sursa citată.

Cum Jan Oblak ar putea pleca în Arabia Saudită sau Anglia, iar Giorgi Mamardashvili este aproape de a face și el pasul în Premier League, rămâne de văzut dacă Horațiu Moldovan va primi șansa de a apăra poarta lui Atletico Madrid în stagiunea 2024/2025.

  • 2.500.000 de euro este cota de piață a lui Horațiu Moldovan, potrivit Transfermarkt

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *