lun. iun. 17th, 2024

Cel mai mare lanț de restaurante din Finlanda și unul dintre cele mai cunoscute din Europa se va deschide și în țara noastră. 

Este vorba de Hesburger, iar prima locație va fi în Râmnicu Vâlcea. Fast-food-ul este un business de familie cu o istorie de peste 50 de ani și se află în prezent în nouă țări, având peste 470 de restaurante, notează Profit.ro.

Restaurantul din România se află la etajul al doilea din centrul comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, în zona food court-ului. Este o investiție de 300.000 de euro și are o suprafață de 80 de metri pătrați.

„Am decis să intrăm pe piața din Romania în urma unei analize amănunțite a pieței locale și credem în potențialul de dezvoltare de aici. Avem o experiență solidă de expansiune în regiune, în special în țările Baltice și în Bulgaria. În prezent, avem discuții pentru locații noi în diferite orașe din România, printre care și București. Ne propunem să deschidem 10 noi restaurante Hesburger la nivel național în primul an, în urma unor investiții de peste 8 milioane euro”, spune Ieva Salmela, International Development & Marketing Director Hesburger.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *