lun. iun. 17th, 2024

Impact fatal pentru un român pe un drum din Italia. Bărbatul a pierit pe loc după ce a intrat cu mașina într-un TIR.

Tragedie fără margini în Italia. În cursul nopții de miercuri spre joi, un incident grav a avut loc pe un drum din Italia. Un tânăr român, în vârstă de 30 de ani, și-a pierdut viața instantaneu după ce SUV-ul pe care îl conducea a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

Un român, în vârstă de 30 de ani, a murit pe loc după ce a intrat într-un TIR

Pasagerul său, de asemenea român, a suferit răni grave și a fost transportat de urgență la spital pentru tratament. Catastrofa s-a petrecut cu puțin timp înainte de ora 1 dimineața, în localitatea Santa Maria Maddalena, o comună situată în Occhiobello, provincia Rovigo, în regiunea Veneto, Italia.

Conducătorul auto român se deplasa pe Via Eridania când, din motive care rămân încă neelucidate, SUV-ul său a intrat într-o coliziune frontală cu un vehicul de mare tonaj.

Conform relatărilor din publicația La Nuova Ferrara, accidentul a avut loc pe o porțiune de drum drept. Din cauza impactului extrem de violent, mașina de teren a fost aruncată într-un gard de pe marginea drumului, transformându-se într-o grămadă de fiare contorsionate.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *