lun. iun. 17th, 2024

Deputatul PNL Florin Roman a fost, marţi, la Institutul de Medicină Legală, în urma agresiunii la care a fost supus de către deputatul Dan Vîlceanu, afirmând că acesta din urmă era „extrem de tulburat” şi avea o „privire extrem de ciudată”.

La ieşirea de la INML, Florin Roman a declarat că nu se aştepta la reacţia lui Dan Vîlceanu, dar şi că nu va renunţa la a depune plângere penală împotriva acestuia.

„Ceea ce a fost pentru mine şocant a fost reacţia domnului deputat Vîlceanu, o reacţie pe care eu personal nu pot să mi-o explic. Am văzut doar că este extrem de tulburat, că avea o privire extrem de ciudată. Ne cunoaştem de foarte multă vreme… Când cunoşti un om, nu te poţi aştepta, dacă îl cunoşti bine, şi nu ştii cum să reacţionezi. (…) Eu nu vreau să fac speculaţii, dar cred că, pentru a înlătura aceste speculaţii, aşa cum eu am venit la Medicină Legală, cred că şi domnul Vîlceanu ar fi bine să facă dovada faptului că a fost el şi nu altcineva”, a afirmat Roman.

Acesta a menţionat că Dan Vîlceanu era un bun coleg, „plăcut, prietenos”, nu au avut niciodată probleme sau conflicte şi, din punctul său de vedere, evenimentul din plen „are legătură cu modul în care se simţea domnia sa (Dan Vîlceanu – n.r.) azi”.

Totodată, Florin Roman a explicat faptul că nu a fost vorba despre o bătaie, ci despre o agresiune.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *