lun. iun. 17th, 2024

FC Barcelona și-a ales deja antrenor pentru sezonul viitor, în care va ataca La Liga și trofee internaționale, după ce prestațiile sub comanda lui Xavi nu au fost mulțumitoare.

Xavi nu va mai fi antrenorul Barcelonei, deși zvonuri îl plasau pe tehnicianul spaniol și sezonul viitor pe banca catalanilor. Joan Laporta s-ar fi hotărât, iar Xavi, care inițial anunțase că pleacă, dar apoi s-a răzgândit, va părăsi clubul „blaugrana“.

Filosofie nemțească la Barcelona

FC Barcelona ar dori un antrenor neamț, după ce mandatul lui Xavi pe banca tehnică a fost un eșec. Rezultatele slabe ale clubului, care pare doar o umbră a ceea ce era în urmă cu câțiva ani, i-au fost fatale.

Jurnaliștii spanioli de la As notează că șefii clubului din Barcelona s-au întâlnit cu un antrenor neamț. Întâlnirile au avut loc la Londra, iar informația a fost confirmată în cadrul emisiunii TV „El Chiringuito de Jugones“.

Conform presei spaniole, FC Barcelona s-ar fi întâlnit cu Hansi Flick. Negocierile ar fi avut loc în capitala Marii Britanii, la Londra, iar acestea sunt așteptate să fie finalizate curând, după terminarea sezonului.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *