lun. iun. 17th, 2024

Accident înfricoșător pe un drum din Bistrița-Năsăud. Un adolescent de 16 ani care şi-a înghesuit 7 prieteni în mașină s-a răsturnat într-un şanţ. Băiatul a murit pe loc. Două fete sunt în stare gravă.

În imaginile filmate imediat după ce echipele de salvare au ajuns la locul tragediei apare un băiat rănit care stă pe marginea unui şanţ, o fată zace prăbușită, în timp ce doi adolescenți au gulere cervicale, puse de un paramedic de la SMURD. În total sunt șapte răniți.

Toți răniții au fost înghesuiți în aceeași mașină. La volan a fost amicul lor, Erik – un băiat de 16 ani, ai cărui părinți au fost de acord să obțină permisul de conducere, categoria B1, de la această vârstă.

Documentul îi dădea dreptul să conducă doar vehicule cu 3 sau 4 roți – echipate cu motoare mici, de cel mult 20 de cai putere. El – în schimb – a luat mașina puternică a familiei și a pornit cu ea pe un drum forestier asfaltat.

Erik a murit la locul accidentului. Părinții lui erau în drum spre Spania, când au fost anunțați de tragedie.

Numeroşi prieteni s-au strâns marți seară în fața unității medicale. Două dintre fetele rănite, amândouă de 17 ani, sunt în stare gravă – transferate în spitale din Cluj-Napoca și Timișoara.

În fața școlii unde învăța Erik, colegii și profesorii lui au aprins lumânări. Au vorbit și despre pasiunea lui pentru motoare și condus.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *