lun. iun. 17th, 2024

Familia lui Michael Schumacher a primit o compensaţie de 200.000 de euro de la o revistă germană, după publicarea unui interviu generat de Inteligenţa Artificială cu septuplul campion mondial de Formula 1.

Familia lui Michael Schumacher a primit compensații de 200.000 € de la Die Aktuelle

Un tribunal din Munchen a acceptat o înţelegere între grupul media Funke, editorul revistei Die Aktuelle, şi familia Schumacher, fără a dezvălui alte aspecte, informează Agerpres.

Redactorul-şef al revistei a fost concediat anul trecut, iar grupul Funke şi-a cerut scuze familiei Schumacher.

Acum în vârstă de 55 ani, Michael Schumacher nu a mai avut vreo apariţie publică de când a suferit o rană gravă la cap în urma unui accident de schi în Alpii Francezi, în decembrie 2013.

Familia fostului campion mondial menţine o intimitate strictă cu privire la starea lui de sănătate, accesul la el fiind limitat la cei apropiaţi.

Die Aktuelle a publicat pe coperta din aprilie 2023 poza unui Schumacher zâmbitor şi un titlu care promitea, ‘‘Michael Schumacher, primul interviu”. Interviul s-a dovedit însă a fi creat cu ajutorul AI.

”Nicio ființă umană nu a mai avut, în toată istoria”. Ce se întâmplă cu Michael Schumacher

De la teribilul accident al lui Michael Schumacher au trecut peste 10 ani, dar informațiile reale legate de starea de sănătate a fostului sportiv sunt foarte puține.

Corinna Schumacher, soția fostului pilot, a fost cea care a impus ”cortina de fier” și cea care a păstrat mereu în secret cum se simte acesta.

Nick Fry, fostul director executiv al echipei Mercedes, cel care a contribuit la revenirea lui Schumacher în F1, în 2010, a dezvăluit că Michael beneficiază de cea mai bună îngrijire medicală de care s-a bucurat vreodată cineva pe Pământ.

Nimeni nu a primit niciodată îngrijirea medicală de care are parte Michael Schumacher. Nu am auzit nimic despre starea lui, așa că nu pot confirma sau infirma nicio informație recentă care a apărut despre el.

Michael are cea mai bună echipă medicală din lume și sunt sută la sută sigur că nicio ființă umană din istorie nu a primit tratamentul pe care îl primește el acum. Familia are resursele necesare”, a spus Fry, citat de Marca.

Laila Hassanovic a primit acceptul de a-l vizita pe Michael Schumacher

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *