lun. apr. 29th, 2024

Kaka (41 de ani) și-a încheiat cariera de fotbalist în 2017, iar acum are o viață împlinită și pe plan familial. Kaka urmează să se căsătorească cu Carolina Dias, femeia care i-a dăruit un copil în urmă cu un an, însă lucrurile nu au fost întotdeauna roz la acest capitol pentru câștigătorul Balonului de Aur.

Kaka va fi la a doua căsnicie. În 2005, fostul fotbalist brazilian s-a căsătorit cu Caroline Celico. Cei doi formau un cuplu încă din adolescență, însă căsnicia a durat doar zece ani, pentru că în 2015 cei doi s-au despărțit.

Fostul star al lui Real Madrid și Caroline Celico au împreună doi copii, însă femeia susține că nu s-a simțit niciodată fericită în relația cu fostul fotbalist brazilian. La nouă ani de la divorțul de Kaka, Celico a mărturisit de ce s-a despărțit de fotbalist.

Kaka nu m-a trădat niciodată, m-a tratat întotdeauna foarte bine, mi-a oferit o familie minunată, dar nu eram fericită, îmi lipsea ceva. Problema era că era ’prea perfect’ pentru mine”, a spus Caroline Celico, conform The Sun.

Celico s-a recăsătorit în 2021 cu actorul Eduardo Scarpa Juliao și este pe cale să devină din nou mamă. Și Kaka și-a refăcut viața. Din 2017, fostul fotbalist formează un cuplu cu Carolina Dias și au împreună un copil.

Kaka a câștigat Balonul de Aur în 2007

Kaka a avut o carieră de fotbalist impresionantă. În 2004, Kaka a devenit campion al Italiei cu AC Milan, formație alături de care a reușit să câștige și Champions League în 2007, dar și Supercupa UEFA.

Cu Real Madrid, Kaka a cucerit titlul în La Liga în sezonul 2011/12 și a câștigat și Cupa Spaniei în sezonul 2010/11.

Cea mai mare realizare a carierei a venit în 2002, atunci când Kaka a câștigat Cupa Mondială alături de reprezentativa Braziliei.

Pe plan individual, cea mai importantă performanță o reprezintă câștigarea Balonului de Aur, în 2007.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *