sâm. apr. 20th, 2024

Clocotește războiul dintre Antena 1 și cei trei chefi demisionari, de la Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au ieșit public cu acuzații și cu postări tranșante la adresa foștilor șefi, dar acum a venit rândul producătoarei emisiunii să le dea replica. Mai exact, Roxana Paulică îi adresează lui Cătălin scărlătescu o scrisoare deschisă, în care îl tăvălește rău pe celebrul bucătar.

Roxana Paulică, producător la emisiunea „Chefi la cuțite” și mâna dreaptă a Monei Segall, producătorul general al show-ului culinar, iese la rampă cu o replică usturătoare pentru Cătălin Scărlătescu. Reacția vine în contextul în care fostul jurat de la „Chefi la cuțite” a făcut dezvăluiri fără precedent într-un interviu pentru Cancan.ro, acuzând că nu au fost plătiți pentru sezonul 12.

„Dragă Cătălin,

Încerc să îţi transmit ceva într-un limbaj uman, căci la cel juridic nu ne pricepem niciunul dintre noi… Am stabilit împreună ceva, un program, iar voi v-aţi răzgândit cu 3 săptămâni înainte de a începe filmările pentru că aţi zis că eraţi obosiţi.

Nu poate cineva să creadă că eraţi obosiţi în septembrie de la filmările finalizate în aprilie. Toţi 3 simultan. Nu e posibil. Trecurseră 5-6 luni în care aţi avut timp pentru voi, pentru familiile voastre şi pentru orice altceva decât televiziune, Antena 1 sau echipa care v-a creat.

În timpul ăsta, echipa a muncit din greu validând mii de concurenţi în casting şi pregătind în detaliu noul sezon. Dar pe voi nu v-a deranjat nimeni în perioada asta. Măcar atâta să recunoaşteţi.

Realitatea iese la iveală abia acum, Cătălin, din ce declari public: te consideri mai presus decât emisiunea, staţia, publicul sau echipa care te-a ales acum 12 ani şi te-a construit ca personaj public. Ştii foarte bine că nimeni nu se naşte pregătit să apară pe sticlă. În cazul vostru – o echipă, care vă considera parte din familia lor – a muncit enorm să vă construiască în context, ca să deveniţi ceea ce aţi fost.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *