sâm. apr. 20th, 2024

Marius Șumudică a dezvăluit că Mihai Rotaru l-a sunat și i-a promis ca va fi următorul antrenor al Universității Craiova. Finanțatorul din Bănie a reacționat pentru FANATIK.

Scaunul lui Ivaylo Petev este în pericol la Universitatea Craiova, iar Marius Șumudică dezvăluie ce discuție a avut cu Mihai Rotaru. Acționarul „alb-albaștrilor” l-a sunat pe antrenor și i-a spus că va fi următorul om de pe banca tehnică a grupării din Bănie.

Marius Șumudică, dezvăluire-șoc: „M-a sunat Rotaru. Mi-a promis că voi fi următorul antrenor al Universității Craiova!”

Marius Șumudică a dezvăluit la „Suflet de rapidist” că Mihai Rotaru i-a promis că va fi următorul antrenor al Universității Craiova. Antrenorul cu o experiență bogată în SuperLiga, dar și în străinătate a dezvăluit ce discuție a avut cu finanțatorul din Cetatea Băniei.

„Domnul Rotaru m-a sunat acum vreo trei săptămâni și mi-a spus că următorul antrenor al Universității Craiova peste o săptămână, o lună va fi Marius Șumudică. Cu Mihai am o relație specială, este prietenul meu, am crescut împreună.

Nu am lucrat până acum să nu ne certăm. Depinde cu antrenorul cu care lucrează, nu am mai scris de la Bacalaureat. Secunzii mei fac raport scris, cu mine poate sta de vorbă zi de zi. Pot sta de vorbă cu orice patron.

Avem un interes comun să creștem un jucător, fac tot ceea ce depinde de mine să crească în valoare și să îl vindem. Dar cu 24 de ore înainte s-a închis telefonul, nici nevasta mea că a murit pisica, cățelul. Nu accept să văd jucătorii prin cabină cu telefoane, îți dă cineva o veste nasoală.

Cu cât de duci spre examen, apar emoții și fel de fel de trăiri. Prefer să îmi închid telefonul, mă focusez pe relația cu jucătorii. Este adevărat că mă consult cu toată lumea, dar decizia o iau eu. Dacă rezultatul este negativ nu apar și spun că ai spus tu”, a dezvăluit Marius Șumudică.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *