sâm. apr. 20th, 2024

Marți, la o zi după ce a fost găsit într-o pădure din Botoșani, micuţul Ayan a povestit miracolul prin care a supraviețuit o noapte în pustietate.

La nici 24 de ore de când a fost găsit singur în pădure, la distanță mare de casă, micuțul Ayan a povestit clipele terifiante trăite în sălbăticie. Băiețelul de 2 ani spune că i-a fost frig și chiar a văzut lupul în noaptea de duminică spre luni.

Reacția plină de emoție a lui Ayan. Micuțul a povestit miracolul prin care a supraviețuit o noapte în pădure

Radu Ayan, băieţelul de 2 ani din Botoșani, a fost găsit teafăr după 25 de ore de căutări. Micuțul a mers mai mulți kilometri prin pădure. Acesta a petrecut o zi şi o noapte printre sălbăticiuni.

Luni, la orele după-amiezii, salvatorii l-au găsit ghemuit sub un copac. A fost o mobilizare de forțe impresionată. Sute de oameni, câini de urmă, elicoptere şi un avion de mici dimensiuni l-au căutat pe Ayan.

Cei trei polițiști care l-au găsit pe Ayan au descris, luni, momentele în care au dat de micuț. În ciuda faptului că era slăbit, după o noapte în frig, băiețelul a avut puterea să strige: ”Mama, mama!”.

Chiar la ea o să te ducem! Vine și mami! O să fie bine!”, i-a spus unul dintre polițiști. Oamenii legii au sunat imediat la colegii care coordonau activitatea de căutare! ”L-am găsit. Este teafăr! Trimiteți rapid un echipaj în locul în care ne-ați lăsat!”, au transmis ei.

După ce a petrecut noaptea trecută în spital, băiețelul s-a pus repede pe picioare. Marți, din brațele mamei sale, Ayan a avut puterea să povestească puțin despre clipele cumplite trăite în pustietate.

Copilul a spus că și-a făcut culcuș în timpul nopții din câteva crengi, că i-a fost frig și că a plouat. Imediat după ce le-a spus reporterilor despre aventura lui, micuțul a izbucnit în lacrimi, în brațele mamei.

Iată dialogul plin de emoție dintre copilașul de doar 2 anișori și reporter, conform Digi24:

  • Ayan: Am văzut lupul!
  • Reporter: Ai văzut lupul?
  • Ayan: Da!
  • Reporter: Și era mare? Ce-ai făcut? Te-ai urcat în copac?
  • Ayan: Da… M-am ascuns!
  • Reporter: Unde te-ai ascuns?
  • Ayan: M-am ascuns!
  • Reporter: Nu ți-a fost frig?
  • Ayan: Da, a fost frig! Și a venit ploaia!

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *