mie. iul. 17th, 2024

Căpitanul lui Tottenham, Heung-Min Son, nu și-a menajat niciun coleg după înfrângerea dureroasă cu Fulham din Premier League, duel unde și Radu Drăgușin a fost titular.

Spurs a venit pe Craven Cottage după o victorie importantă cu Aston Villa, formația cu care se luptă direct pentru locul 4. Cu toate acestea, elevii lui Ange Postecoglou nu au reușit să se impună în fața lui Fulham, echipa de pe locul 12. După înfrângerea cu 3-0, căpitanul lui Tottenham și-a criticat toții colegii.

Căpitanul lui Tottenham și-a criticat toți colegii după înfrângerea cu Fulham din Premier League

Radu Drăgușin a fost pentru prima dată titular la Tottenham în Premier League. Din păcate, după o repriză foarte bună făcută cu Aston Villa fundașul român nu a avut parte de aceeași soartă și cu Fulham. Duel în care au încasat 3 goluri și în care nu au avut drept de apel la poarta lui Leno.

Drăgușin nu a scăpat de criticile făcute de căpitanul lui Tottenham la finalul partidei din etapa 29. Heung-Min Son s-a adresat tuturor coechipierilor atunci când a spus că se simte dezamăgit de prestația lui Spurs după meciul pierdut cu Fulham.

“Da, este o mare dezamăgire, o mare frustrare. Fiecare dintre noi trebuie să se uite în oglindă și să-și spună. ‘A fost vina mea pentru că n-am fost suficient de bun’. Nici măcar n-am reușit să ne apropiem de nivelul arătat până acum, de-a lungul acestui sezon.

De data aceasta a fost foarte, foarte dezamăgitor. Atitudinea, evoluția, n-am fost suficient de buni. Toți trebuie să privim acest eșec ca pe un mare semnal de alarmă.

A fost inacceptabil, și mă includ aici și pe mine. Am făcut doi pași înapoi și acum e obligatoriu să facem unul mare înainte”, a spus căpitanul lui Tottenham, Son, pentru Sky Sports.

Ange Postecoglou, despre Radu Drăgușin după primul meci ca titular la Spurs

“Nu cred că este un meci la finalul căruia să vorbim despre individualități, pentru că indiferent că este primul meci al lui Radu sau al 500-lea al lui Sonny, nu prea contează. Ceea ce contează este că, ca grup, pur și simplu nu am atins nivelul de care avem nevoie pentru a câștiga. Așa că, pentru noi, în mod evident, există o lecție de învățat.

Face parte din procesul de creștere. Sunt lucruri prin care trebuie să treci dacă vrei să ai parte de creștere. Important e modul în care vom reacționa, asta este provocarea noastră acum.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *