mie. iul. 17th, 2024

Un copil de patru ani pierde și-a pierdut viața în urma unui accident cumplit de circulație. Un șofer băut l-a lovit mortal.

Un tragic eveniment rutier a avut loc astăzi după-amiază în localitatea Mădăras din județul Satu Mare, soldat cu decesul unui copil în vârstă de patru anișori, lovit de un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani din Maramureș.

Copil de patru ani, ucis de un șofer beat

Evenimentul tragic a avut loc pe drumul DJ 108 L, în apropierea localității Mădăras, Satu Mare, în timp ce autovehiculul se îndrepta către Gelu. Șoferul, în vârstă de 35 de ani, care conducea un autoturism înregistrat în Maramureș, a fost implicat în accidentul care a avut consecințe fatale pentru un băiețel de patru ani.

Conform informațiilor furnizate de PresaSM, la locul accidentului au fost trimise echipe de mascați, în urma unor presupuse amenințări venite din partea membrilor familiei victimei împotriva șoferului.

În declarațiile făcute de șoferul băut, se arată că, copilul care se afla pe bicicletă, ar fi intrat pe șoseaua pe care el se deplasa, iar astfel l-a lovit pe băiat și i-a provocat moartea.

De asemenea, sursa citată mai menționează că micuțul, fiind nesupravegheat, s-ar fi angajat în traversarea străzii pe bicicletă. Eforturile medicilor ajunși la locul accidentului nu au reușit să îl salveze pe băiețelul de doar patru ani, decesul acestuia fiind constatat pe loc.

Ce alcoolemie avea șoferul

Rezultatele testării șoferului cu aparatul alcooltest, a revoltat și mai mult familia micuțului, după ce au aflat că șoferul de 35 de ani avea o alcoolemie de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *