mar. iul. 23rd, 2024

Alexandra Ungureanu preconizează inaugurarea noului apartament abia spre debutul verii, deși inițial estimase mutarea în februarie. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, artista ne-a spus că are în plan să dea petrecere în noua locuință. Chiar dacă statutul de persoană cunoscută vine la pachet cu multe beneficii, cântăreața mărturisește că polițiștii nu o recunosc în trafic, iar în prezent are de plătit două amenzi – una pentru depășirea vitezei în localitate și cealaltă pentru parcarea pe spațiul verde, deși, susține ea, era vorba doar de una dintre roțile mașinii.

Alexandra Ungureanu: “Trebuie să vină ultima tranșă de mobilă”

Alexandra Ungureanu susține că la volan se comportă ca o adevărată bucureșteancă. Vedeta ne-a mărturisit că îi place să șofeze la drum lung  fără copilot, pentru a asculta ce îi place: podcasturi sau muzică.

Urma să faci inaugurarea noii locuințe. Ai dat petrecere sau urmează?

Nu am dat petrecere încă. Se fac ultimele pregătiri, chiar pe bune! Nu, de data asta suntem acolo, să umblăm după ultimele accesorii, trebuie să vină ultima tranșă de mobilă, după care mai sunt retușurile astea de văruit, de reparat pereții, că evident s-au instalat pe acolo chestii, s-au mai stricat.

Petrecerea va fi în 3 luni, deci numai bine pe început de vară cât să pot să deschid logia și să fie aer călduț și chef de party.

Alexandra Ungureanu: “La drum lung îmi place foarte mult să merg singură”

Cum s-a obișnuit prietenul cu statutul tău de persoană cunoscută?

Nu cred că am un regim special fiind persoană cunoscută. Slavă Domnului, statutul meu de persoană cunoscută mă ajută pe alocuri, adică lumea e drăguță pe unde merg, știi cum e: mai primesc un zâmbet, numai de amenda de la poliție nu scap și nici vecinii nu-mi salvează locul de parcare, chiar dacă sunt persoană cunoscută, nu-i interesează și aici ăsta e stresul meu.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *