sâm. apr. 20th, 2024

Scene halucinante într-un cartier de la periferia Timișoarei. Un tânăr băut, care şi-a aminitit de un conflict mai vechi pe care îl avea cu administratorul blocului, a aruncat cu o centrală de apartament peste mașina acestuia, pentru a se răzbuna pe el.

Vecinii spun că tânărul a fost într-o petrecere continuă întreaga zi. Seara, aflat sub influenţa alcoolului, și-ar fi amintit de conflictele cu administratorul blocului şi a vrut să răzbune pe acesta.

„Am primit un telefon de la un vecin că vecinul meu a aruncat o centrală pe capota mașinii. Am coborât jos. La vederea mea, când m-a văzut jos, a început să devină recalcitrant. Am încercat să-l calmez, să-l liniștesc, nimic altceva, să am vreo agresiune sau vreo vorbă la adresa lui”, a spus adminitratorul.

Scandalul însă nu s-a oprit aici.

„Injurii și toate felurile și după aia m-a și lovit cu pumnul în pometele stâng.

Din vorbele lui nu înțelegeam nimic oricum. Înjura, țipa, nu știu de unde reacția asta”, a mai spus administratorul.

Autorităţile sosite la faţa locului au reuşit cu greu să îl încătuşeze. Tânărul nu s-a calmat însă nici după ce a fost urcat în autospecială.

„Bărbatul de 38 de ani a fost încătușat, iar în momentul în care a fost urcat în autospecială pentru a fi condus la sediul poliției, s-ar fi lovit intenționat cu capul de sistemele din interiorul acesteia, provocându-și răni.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță, care a transportat bărbatul la spital”, a precizat Maria Mitroi, purtător de cuvânt IPj Timiș.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *