sâm. apr. 13th, 2024

Actrița Nouria Nouri vine cu detalii și cu o replică dură după apariția lui Daniel Iordăchioaie în emisiunea Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV. Solistul a declarat că fiul și fiica lor au rămas să locuiască la el, după divorț, și că a fost cumplit de greu să îi crească. Iată, însă, ce spune mama copiilor!

Actrița Nouria Nouri și Daniel Iordăchioaie au divorțat în anul 2013, după un mariaj de 14 ani. Cei doi au împreună doi copii, Salma și Darius, au custodie comună, dar iată că, potrivit lui Daniel, copiii au rămas să locuiască la el. Salma are 14 ani și este o talentată balerină, iar Darius are 23 de ani și a ales să urmeze Facultatea de Drept.

Nouria Nouri: „Să rămână copiii la tată nu înseamnă că mama dispare”

Actrița și profesoara Nouria Nouria îi dă replica fostului soț, după ce acesta a dezvăluit că fiul și fiica lor au rămas la el, după divorț, afirmând că i-a fost „uluitor de greu”.

„El a dorit să divorțăm, iar copiii am hotărât să rămână cu el, în casa în care au crescut. Am vrut să-l responsabilizez ca tată. 

Știm cu toții cât se implică majoritatea taților după un divorț. Am vrut să evit această situație, știind că de mine nu va trage nimeni să fiu prezentă în viața copiilor.

La fel ca soțul ei, și Nouria recunoaște că acum sunt în relații civilizate, iar singurul lor scop îl reprezintă binele copiilor.

„Vorbind concret, fiul meu, din momentul în care a devenit major, s-a mutat lângă mine (suntem vecini), iar fiica mea, chiar în acest moment este cu mine. Nu le-am lipsit niciodată copiilor.

Iar, cu Daniel sunt în relații normale, de părinți ai acelorași copii. Anul trecut, de exemplu, am petrecut ziua Salmei împreună, alături și de fiul nostru, dar și de iubitul meu, pe care l-a cunoscut și cu care s-a înțeles neașteptat de bine„, a mai spus Nouria pentru sursa citată.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *