sâm. apr. 13th, 2024

Clipe grele pentru surorile Roman, Oana și Catinca. Se apropie clipa grea a despărțirii de mama lor, Mioara Roman, care s-a stins din viață pe 23 februarie, la vârsta de 83 de ani. Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus duminică, 25 februarie, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, din Capitală, iar la priveghi a fost prezent și Petre Roman.

Ajunsă în țară din Egipt, de unde s-a întors cu primul avion, Oana Roman a dat piept cu realitatea cruntă și s-a ocupat de toate cele creștinești pentru priveghiul și înmormântarea mamei ei. Detaliile funeraliilor au fost puse la punct încă din decembrie anul trecut, cu ajutorul Gabrielei Lucuțar, prietena Oanei, patroana firmei de pompe funebre.

În cursul zilei de sâmbătă, Oana a scris și pe rețelele sociale unde va fi înmormântată mama ei, pentru ca toți cei care au prețuit-o să își poată lua rămas bun. „Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică, 25 februarie, la ora 14.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi, nr 6. slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică, luni, 26 februarie, ora 14.00. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr 4”.

Oana și Catinca au fost surprinse de fotoreporterul ziarului Libertatea în cel mai greu moment al vieții lor. În doliu, cu ochii plânși, cu sufletul zdrobit, cele două surori au fost consolate de cei care au venit la priveghi, pentru a-și lua „adio” de la Mioara Roman.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *