sâm. apr. 20th, 2024

Un tânăr de 20 de ani s-a pus în patul soacrei sale, din greșeală, iar acum este acuzat de agresiune. În apărarea lui, el spune că nu a fost cu intenție, crezând că femeia era, de fapt, iubita lui.

Un tânăr din Spoleto, o comună dintr-o regiune aflată în centrul Italiei, este acuzat de agresiune sexuală, după ce s-a pus să doarmă în pat cu mama iubitei sale.

Potrivit declarațiilor sale, el a mers într-o seară acasă la iubita lui, după ce s-a întors de la o petrecere unde a consumat alcool. În cursul nopții, acesta s-a trezit să meargă la baie, iar când s-a întors a intrat în camera mamei iubitei sale și s-a pus în pat lângă ea.

Ulterior, tânărul a fost acuzat de agresiune sexuală de către femeia respectivă. În fața instanței, tânărul a declarat că totul a fost o greșeală, crezând că femeia era, de fapt, iubita lui și că doar a încurcat camerele.

Inițial, procurorii au cerut o pedeapsă cu închisoarea de un an și patru luni, însă judecătorul a decis că fapta pentru care este acuzat nu există.

Avocatul acestuia a spus că a fost o eroare tot ceea ce s-a întâmplat și că este nevinovat.

”Din partea clientului meu nu a existat nicio dorință de a intra în patul soacrei. A fost o mare eroare”, a spus avocatul tânărului, notează Știri Diaspora.

Evenimentul s-a petrecut în urmă cu ceva timp, însă cazul s-a încheiat abia acum câteva zile.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *