sâm. apr. 20th, 2024

Virgil Chirică, unul dintre partenerii de afaceri ai lui Cristi Borcea și Dan Șucu, s-a sinucis în vila sa din Voluntari.

Conform Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, omul de afaceri a fost găsit fără suflare „la data de 4 februarie”.

„Persoană decedată a fost identificată, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani”, au transmis oamenii legii.

Omul de afaceri și-a planificat în detaliu sinuciderea. Acesta a dorit să moară intoxicat cu fum.

Din acest motiv, Chirică a cumpărat câteva grătare și mai mulți saci cu cărbuni.

Potrivit surselor Știrilor PRO TV, în ziua în care s-a sinucis, milionarul s-ar fi închis în baie, unde a aprins grătarul, iar monoxidul de carbon emanat de cărbunii care ardeau l-a ucis.

Înainte de a se sinucide, Virgil Chirică a scris un bilet de adio și a înghițit câteva pastile.

Milionarul a scris pe o foaie de hârtie: „I am already asleep” (n.r. – Sunt deja adormit).

El a fost găsit în baie, iar lângă el au fost găsite mai multe flacoane de medicamente diferite, dar și un bilet de adio scris în limba engleză.

Nu se știe ce l-a împins pe omul de afaceri de 46 de ani să recurgă la acest gest, mai ales că acesta avea o situație financiară destul de bună, ocupa o poziție importantă într-o firmă care se ocupă cu asigurările și cu vânzarea de mașini de lux și locuia într-un complex privat din Pipera, situat foarte aproape de autostrada A3.

În acest caz, „polițiștii Serviciului de Investigații Criminali Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, au transmis oamenii legii. 

Virgil Chirică deținea funcția de director al diviziei de asigurări a Porsche Finance Group și era asociat și într-un proiect imobiliar din nordul Bucureștiului cu oameni de afaceri cunoscuți, printre care Cristi Borcea și Dan Șucu. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *