sâm. apr. 20th, 2024

Florentina Satmari, unul dintre cei mai cunoscuți realizatori TV ai României, a murit. Vestea a fost anunțată, joi, 15 februarie, de interpreta de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, colaboratoare apropiată a realizatoarei de televiziune, relatează TVR Info
„Ne-a părăsit Mămuca! Florentina Satmari, unul dintre marii profesioniști ai Televiziunii Române, cea care a format zeci și sute de artiști, dându-le aripi în lumea cântului ! Cu mare durere în suflet vă spun drum lin către stele, Mămuca, odihnă în lumină, aplauze și flori! a scris Matilda Pascal Cojocărița pe pagina sa de Facebook.
La rândul ei, interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu s-a arătat îndurerată de vestea că a murit Florentina Satmari. „A plecat dintre noi doamna Florentina Satmari, acest mare profesionist al Televiziunii Române. În emisiuni de mare profesionalism, cu o intuiție extraordinară, a dat aripi multor interpreți din toate zonele folclorice. Toți au devenit interpreți consacrați și iubiți de marele public. Mă număr și eu printre acești interpreți și nu voi uita niciodată acest lucru, mă voi ruga bunului Dumnezeu să o odihnească în pace și liniște!”, a transmis Maria Dragomiroiu. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *