mie. iul. 17th, 2024

În lumea tehnologiei, unde noutățile apar cu o viteză amețitoare, există o categorie specială de dispozitive care, în loc să-și piardă valoarea odată cu trecerea timpului, devin din ce în ce mai prețioase. Astfel, telefoanele vechi au început să capete valoare nu doar sentimentală, ci și financiară. Iată șase telefoane vechi care costă acum o avere.  

Noua variantă Nokia 6310, ”telefonul cărămidă”  

Compania a introdus pe piață o versiune actualizată a Nokia 6310, cunoscut sub numele de ”telefonul cărămidă”. Noua versiune vine cu îmbunătățiri semnificative, unul dintre cele mai cunoscute jocuri pe telefon din toate timpurile și, bineînțeles, un preț pe măsură.  

Modelul original Nokia 6310 a fost lansat acum 20 de ani. HMD Global, compania care produce telefoane Nokia, afirmă că noul model păstrează designul clasic al 6310 și prezintă o baterie de lungă durată, atât de apreciată de utilizatori de-a lungul timpului. 

Ultima variantă Nokia 6310 are un preț ”piperat”, preț de 59.99 lire sterline, adică aproximativ 70 de euro. Telefonul mobil dispune de radio FM wireless. ”Se tânjește după nostalgie așa că Nokia 6310 e tonicul perfect,” a declarat un reprezentant Nokia. 

”Cu Nokia 6310, e totul bazat pe distracție și jocuri. Poți să asculți canalele de știri preferate, meciuri sau stații radio, în timp ce ești pe fugă, cu ajutorul conexiunii sigure sau te poți juca un meci intens de Snake!”, a declarat un reprezentant Nokia, conform Daily Mail.  

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *