mie. iul. 17th, 2024

Simona Halep se confruntă cu cea mai mare provocare a carierei sale. Tenismena se află acum în Elveția, unde urmează să se judece apelul său la Tribunalul de Arbitraj Sportiv din Lausanne (TAS), legat de acuzațiile de dopaj care i-au adus sportivei o suspendare provizorie de patru ani. Vezi cine sunt avocații care o reprezintă pe Simona Halep la TAS. Cu ajutorul unuia dintre ei, Lucian Bute s-a ales cu o pedeapsă scăzută.  

Cine sunt avocații care o reprezintă pe Simona Halep la TAS? 

Simona Halep beneficiază de susținerea unei echipe de avocați de top în cadrul procesului său cu Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA). În drumul său spre proces, sportiva a fost însoțită de Bogdan Stoica, asociat la firma americană a avocatului Howard L. Jacobs, din Los Angeles. 

Echipa sa legală este completată de Jeffrey G. Benz, fost patinator american și actual arbitru la TAS. Procesul este gestionat de un panel de trei arbitri, similar cu un complet de judecată format din trei magistrați: unul desemnat cu apărarea Simonei Halep, Jeff Benz, unul numit de către ITIA și altul numit de TAS, care servește și ca președinte al panelului de apel. 

Printre cei circa 400 de arbitri ai TAS se numără și românii Cristian Jura și Daniel Vișoiu. Teoretic, Halep și echipa sa de apărare aveau opțiunea de a alege unul dintre acești doi români. Totuși, urmând recomandările lui Howard Jacobs, tenismena a optat pentru Jeff Benz. Benz este, de asemenea, inclus în lista de arbitri ai Curții Internaționale de Arbitraj din București. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *