lun. iun. 17th, 2024

Horoscop luni, 12 februarie 2024. Nativii acestei zodii se vor trezi că nu le mai ajung banii. Toate s-au scumpit în jur, așa că vor fi nevoiți să strângă puternic punga și să devină mult mai economi. E totuși mult mai greu decât sună. Informații despre toate zodiile puteți citi în horoscopul oferit în exclusivitate pentru Capital de către profesorul Radu Ștefănescu.

Horoscop luni, 12 februarie 2024. Bate vântul prin portofel. Zodia care e obligată să taie din cheltuieli

BERBEC   Această zi de luni promite să fie calmă și constructivă. Poate că a venit timpul să te gândești mai mult la tine și la cei dragi! Fii atent, în mod deosebit, la integritatea ta fizică, nu uita să faci încălzirea înainte de a te apuca de sport, fii atent la mișcările bruște sau la diferitele excese, temperează-te. Stelele spun că s-ar putea ca unele amintiri, mai noi sau mai vechi, să nu-ți dea pace, un ”simptom” destul de specific pentru zodia ta.

TAUR Luni, băile de mulțime par să nu fie tocmai pe gustul tău, e posibil să ai nevoie de mai mult timp de reflecție. Familia poate să aibă unele mici probleme sau încercări, apelează cu încredere la prieteni pentru sfaturi sau ajutor concret, poți avea nevoie de recomandări, nu le căuta pe net… Pare să nu fie cea mai potrivită zi pentru semnarea unui contract, nici ca prestator, nici beneficiar, pot apărea neînțelegeri sau una dintre părți poate regreta încheierea contractului, pe care nu l-a analizat în detaliu.

GEMENI  Un vânt de prospețime ar putea sufla astăzi peste dispoziția ta sufletească mai rece, din ultimul timp. Climatul astral pare să te scape de emoțiile care pot fi considerate de prisos. Disciplinează-ți emoțiile, pentru a le putea experimenta mai în profunzime. Conjunctura astrală pare să te favorizeze, astfel că nicio problemă n-ar trebui să ți se pară fără rezolvare, poţi pune lucrurile la punct!

Horoscop luni, 12 februarie 2024. Bate vântul prin portofel. Zodia care e obligată să taie din cheltuieli

RAC Se profilează o zi de luni destul de obişnuită, cu rutina şi monotonia specifică, dar și cu speranța noutății și a foii albe de hârtie pe care poți desena, de la capăt, ce îți dorești. Pari să alternezi, cât poți de bine, între stările de spirit. Rămâi calm și cultivă pacea! Poți să nu fii în cea mai bună formă fizică, mare grijă la sistemul digestive, în special la mâncatul în exces, în special seara, bea, mai bine, un ceai hepatic!

LEU   Conjunctura indică să-i asculți pe cei din jur. Probabil că îți vei propune să faci mai multe eforturi în a-ți face partenerul să înțeleagă că el sau ea contează pentru tine sau pentru a atrage și a menține atenția cuiva care îți place! Dacă vei avea unele discuții în contradictoriu, e posibil să trebuiască să aștepți să vezi lucrurile mai clar și, în cele din urmă, ți-ai putea da seama că sunteți de acord în toate… sau aproape toate!

 FECIOARĂ  Bucuria ta de a trăi, entuziasmul, ar trebui să-ți permită să faci o pauză de la griji, astăzi. O chestiune importantă se poate apropia de final. Va trebui să te relaxezi, mental, după această zi. Nu mai despica firul în patru și nu te lăsa sedus de cuvinte mari, nu te lăsa folosit! Perioada poate favoriza nativii care renunță la a-și mai face planuri, mai ales că, de obicei, pot fi un pic prea idealiste, dar luptă pentru libertatea lor personală.

Horoscop luni, 12 februarie 2024. Bate vântul prin portofel. Zodia care e obligată să taie din cheltuieli

BALANȚĂ Luni poți fi mult mai concentrat pe treburile tale personale, ceea ce nu poate să fie decât un lucru bun. La serviciu, poți avea șansa să progresezi cu un proiect sau o lucrare importantă. În rest, poate ar fi bine să fii mai atent la nevoile corpului tau, profită de ocazie pentru a arunca o privire obiectivă asupra alimentației tale, s-ar putea să nu fii conștient de cantitatea sau calitatea produselor consumate.

SCORPION  Luni pot exista tensiuni în jurul tău, nu lăsa acest lucru să te afecteze prea mult, cel mai probabil sunt probleme care, nici măcar nu te privesc direct. Nu ezita, totuși, să-ți dai cu părerea, păstrându-ți diplomația! Stelele recomandă să te relaxezi mai mult, pari să fi pe minus la capitolul ore de somn necesare, refă proviziile, înainte să începi să simți lipsa de energie disponibilă, fix atunci când ai nevoie mai mult de ea!

SĂGETĂTOR  Cu binevoința de care poți da dovadă, din plin, atunci când vrei, poți reuși să convingi și să ridici moralul celor din jur, în această zi cenușie de luni. Te poți simți ca fiind de folos celor pe care îi iubești, datorită sfaturilor tale înțelepte. Înzestrat cu o carismă magnetică, toate speranțele și toate cuceririle pot fi la îndemâna ta… Așa că, ai răbdare și profită de ea pentru a-ți dezvolta și, apoi, a-ți perfecționa strategiile de mare seducător, dragostea te așteaptă acolo, undeva!

Horoscop luni, 12 februarie 2024. Bate vântul prin portofel. Zodia care e obligată să taie din cheltuieli

CAPRICORN Pare a fi timpul să te apuci de treabă, ca să zic așa, să lucrezi la îmbunătățirea relațiilor tale sociale, pe care e posibil să le fi neglijat, în ultima vreme! Nu cere imposibilul, pretențiile tale te expun dezamăgirii. Fii tolerant și ia lucrurile unul, câte unul, pe rând. Toate s-au scumpit, pare să nu-ți mai ajungă banii, poate fi necesar să începi să faci economii, preferabil fară să-ţi schimbi esențial stilul  de viață: economia este arta prin care obţii maximum de la viaţă, cu minimum de investiții.

VĂRSĂTOR  Luni pari să te hotărăști să faci loc pasiunii, în viața ta, lucru neobișnuit, însă toată ziua îți poți lăsa emoțiile să se reverse în toate domeniile vieții, funcționează destul de bine. Sentimentele tale pot fi numeroase și pastelate. Astăzi, fără reținere, pari să te hotărăști, în sfârșit, să le arăți oamenilor pe care îi iubești care sunt sentimentele tale. Veşti bune, conjunctura te favorizează!

PEŞTI  Astăzi, poți fi nevoit să aștepți să se întâmple anumite lucruri, ceea ce te poate face să te simți nerăbdător, agitat. E important să nu stai degeabă și să te gândești la cai verzi pe pereți. Poți avea, așadar, mai mult timp pentru tine și treburile tale personale, profită de acest lucru pentru a te reorienta asupra ta și a reveni la momentul oportun, cu toate bateriile încărcate. Nu lăsa lucrurile neclare, sau „în coadă de peşte”!

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *