lun. iun. 17th, 2024

Fiind un an electoral, 2024 este foarte important pentru politica din țara noastră. Ei bine, Carmen Harra susține că anul curent este și unul karmic, așa că va surprinde pe mai multe planuri. Vedeta a vorbit și despre viitorul președinte al României. Iată cine este candidatul care s-ar putea impune, potrivit lui Carmen Hara.

Cine ar putea fi noul președinte al României. Carmen Harra, previziuni pentru 2024

2024 este un an foarte important pentru români. După cum bine știți, în acest an vor avea loc atât alegerile prezidențiale, cât și cele locale, parlamentare și europarlamentare. Formațiunile politice se pregătesc deja, iar cetățenii țării noastre se întreabă cine este candidatul care ar putea câștiga la prezidențiale.

Ei bine, Carmen Harra a făcut o serie de previziuni surprinzătoare cu privire la soarta țării noastre. În cadrul unui interviu recent, Harra a precizat că niciunul dintre candidații despre care s-a tot vorbit în ultima vreme nu ar ajunge la cârma României. În schimb, Diana Șoșoacă ar avea mari șanse să iasă în fa

Loaded: 1.01%Fullscreen

”România nu e pregătită încă să aibă o femeie președinte, dar cred că va fi o foarte mare bătălie. De exemplu, Șoșoacă intră foarte mult în față. Pe Kovesi nu o văd, în viziunea mea, nu. Șoșoacă are șanse să se impună pentru că e bătăioasă, e foarte bătăioasă. Are simpatia celor mulți, pentru că e foarte agresivă și promite schimbări majore, adică să scoată toată mizeria care a fost de-a lungul timpului. Cel puțin ăsta e sentimentul pe care ea încearcă să îl dea oamenilor, că poate să facă lucrul ăsta”, a spus Harra, potrivit Fanatik.

Cine ar putea să îl înlocuiască pe Klaus Iohannis

Acum că știm părerea lui Carmen Harra, haideți să aflăm și ce indică sondajele. La finele anului precedent, INSCOP Research a realizat un sondaj cu privire la intenția de vot a cetățenilor români. Dacă alegerile ar fi avut loc la debutul lui decembrie 2023, românii l-ar fi ales pe Mircea Geoană, cu 26,2% din voturile exprimate, arătau datele celor de la INSCOP.

Conform sondajului cu pricina, la vremea respectivă, pe celelalte poziții se aflau:

  • Marcel Ciolacu – cu 20,8% din voturi
  • Diana Șoșoacă – cu 14,4% din voturi
  • George Simion – cu 14% din voturi
  • Nicolae Ciucă – cu 12,1% din voturi.

Într-un alt scenariu, în care Geoană nu a fost luat în calcul, Marcel Ciolacu ocupa primul loc (27,4% din voturi). În acest caz, pe a doua poziție ar fi fost Diana Șoșoacă, cu 19,1% din voturile exprimate.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *