sâm. mai 18th, 2024

Florin Gardoș se teme de Rapid după achiziția lui Rareș Pop. Fostul mare fundaș crede că, de acum înainte, Dan Șucu îi va lua fața la transferuri lui Gigi Becali.

Rareș Pop (18 ani) este cel de-al optulea transfer bifat de Rapid în mercato. Aducerea în Giulești a promițătorului mijlocaș de la UTA a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Mutarea îl sperie pe stelistul Florin Gardoș.

Transferul lui Rareș Pop la Rapid îl sperie pe Florin Gardoș: „Mi-e teamă că va fi un club mai atractiv”
Rapid a plătit 700.000 de euro pentru transferul lui Rareș Pop de la Rapid, iar mijlocașul va semna un contract pe patru ani cu formația de sub Podul Grant.

„Mi-e teamă că, atâta timp cât Rapid va avea o putere de cumpărare asemănătoare, nu trebuie să fie la fel, ca cea a lui FCSB, jucătorii și cluburile vor prefera să trimită jucătorii acolo la Rapid.

Până acum nu aveau alternativă și avem un club, Rapid, condus mai serios, apropos de ce zicea și Robert vis-a-vis de bazele de pregătire și nu ai cum să nu îl iei în considerare.

Pentru că dacă nu se întâmplă ceva, din punct de vedere sportiv, Rapid se va bate clar an de an la locul 1. Patronii sunt genul de oameni sau cel puțin așa pare din informațiile pe care le avem că nu se implică la echipă.

Lucrurile sunt mult mai profesioniste în momentul de față, antrenori, e cu totul altă discuție. Știm ce probleme au fost și cu antrenorii în ultimii ani la FCSB. La un momentdat refuzau să vină la FCSB. Ca stelist, mi-e teamă că Rapid va fi un club mai atractiv în viitor.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *