lun. iun. 17th, 2024

Dan Șucu, patronul Rapidului, e convins că Gigi Becali s-a înșelat când a declarat că giuleștenii n-au cum să facă performanțe cu jucători refuzați de FCSB.

Dan Șucu a ținut să-i transmită un mesaj public lui Gigi Becali. Patronul Rapidului l-a avertizat pe finanțatorul de la FCSB după ultima achiziție reușită de giuleșteni: Damjan Djokovic. Șucu este ferm convins că latifundiarul din Pipera s-a „păcălit” când a declarat că Rapid nu va lua titlul cu jucători dați afară de FCSB. În exclusivitate pentru FANATIK, finanțatorul „alb-vișiniilor” s-a declarat încântat de transferul lui Djokovic.

Dan Șucu felicită Rapid pentru transferul lui Damjan Djokovic: „Va fi un fotbalist definitoriu”

Damjan Djokovic este noul jucător al Rapidului. Dat afară de Gigi Becali de la FCSB, mijlocașul croat a semnat cu formația lui Cristiano Bergodi și s-a alăturat deja lotului în Antalya. Fotbalistul campion de 4 ori cu CFR Cluj i-a cerut 100.000 de euro lui Gigi Becali pentru a pleca, informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. În cele din urmă, Djokovic a acceptat să plece pentru suma de 70.000 de euro.

„Damjan Djokovic era un jucător interesant pentru noi cu multe luni în urmă. Colegilor mei din conducere întotdeauna le-a plăcut Djokovic și vă spun sincer că am stat cu ochii pe el. Bineînțeles, când a venit această oportunitate nu puteam să o ratăm.

Vreau să-i felicit pe colegii mei. Pe Victor Angelescu, pe Nico (n.r. Daniel Niculae) că au reușit acest transfer foarte important. Este exact jucătorul de care eu cred că aveam nevoie fără să am pretenții că mă pricep pe partea tehnică. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *