lun. iun. 17th, 2024

Julie Mayaya, câștigătoarea de la Vocea României, ne povestește despre proful Horia Brenciu. Și după 11 ani, frumoasa cântăreață se simte încă în familia marelui artist.

Julie Mayaya nu își mai aduce aminte cum și când a ajuns acasă, acum 11 ani, când a câștigat Vocea României. În prezent cânta în trupa Jukebox, alături de Alex Vasilache. După atâția ani în țară noastră, Julie mărturisește că românii nu sunt deloc rasiști, doar curioși.

Julie Mayaya își amintește de perioada petrecută lângă Horia Brenciu la Vocea României

Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, Julie Mayaya, cunoscuta interpreta, recunoaște că nu frumusețea a contat în cariera ei, ci faptul că este mulatră. De asemenea își aduce aminte de perioda petrecută alături de Horia Brenciu și cum a fost atunci când a câștigat Vocea României.

Mărturisește că s-a apucat să-și croiască singură hainele și că, în ziua de azi, o femeie poate trăi liniștită fără un bărbat. Julia Mayaya cântă alături de Alex Vasilache în trupa Jukebox.

Julie Mayaya de la Vocea României :“Nu mai știu când și cum am ajuns acasă”

Cum a fost la Vocea României? Ce ți-a plăcut și ce nu ți-a plăcut deloc?

-Concursul Vocea României este o experiență unică în viață. Eu am ales să-mi dedic toată energia acestui concurs, pentru că am vrut să profit cât pot de mult de această aventură. Și am avut doar de câștigat. Am învățat foarte multe lucruri, am interacționat cu niște oameni extraordinari, am trăit niște momente și niște emoții pe care nu le voi uita niciodată. A fost mult stres, multă muncă, dar a fost extraordinar de frumos.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *