lun. iun. 17th, 2024

Cum arată vila din Miami în care Lionel Messi s-a mutat cu Antonela Roccuzzo. Prețurile caselor din cartierul Ford Lauderdale au explodat.

Lionel Messi a provocat o adevărat nebunie în America de Nord, atât pe teren, cât și în afara acestuia, după ce a ales să semneze cu Inter Miami în vara anului trecut. Înainte să își cumpere o casă estimată la 8,6 milioane de dolari, familia argentinianului a locuit într-un apartament din Miami, care costă 9 milioane de dolari.

Cum arată vila lui Lionel Messi din Miami!

Lionel Messi a surprins pe toată lumea în vara anului trecut, când din postura de jucător liber de contract după despărțirea de PSG, a ales să semneze cu Inter Miami. Venirea campionului mondial în America de Nord a stârnit o adevărată emulație, iar cifrele au luat-o razna, mai ales în Florida.

Preț de câteva luni după ce a semnat cu Inter Miami, Lionel Messi alături de Antonela Roccuzzo și cei trei copii ai lor au locuit într-un apartament de 9 milioane de dolari din Miami. Ulterior, Messi și-a luat familia și s-a mutat într-o vilă în Fort Lauderdale, zonă de lux pe malul oceanului, cu o valoare estimată la 8,6 milioane de dolari.

Ford Lauderdale este un oraș care se află la o distanță de 47 de kilometri de Miami și la doar un sfert de oră de stadionul și baza de pregătire a celor de la Inter Miami. Prețurile caselor au explodat după ce Messi a ales să locuiască în cartierul de lux.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *