sâm. iun. 15th, 2024

Rona Hartner a murit. Îndrăgita artistă s-a stins din viaţă la numai 50 de ani, după ce a luptat cu o boală crâncenă.

După o luptă foarte grea și de lungă durată cu cancerul, Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani.

Actrița de film, cantautoarea, cântăreață, compozitoarea și textiera română de origine germană, Rona Harter, lasă o țară întreagă în lacrimi.››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Artista, cunoscută pentru pofta sa de viață, stilul ei liber de a se exprima, pentru lejeritatea cu care își interpreta rolurile, dar și pentru forță, credință în Dumnezeu și perseverență, a fost răpusă  de cancer după ce acesta a recidivat de patru ori.

„Rona a fost lumină. A fost cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, iubea…toate cu aceeasi bucurie.

Impartea totul cu cei de alaturi. Mai putin tristetile – erau singurele care le tinea pentru ea. In rest …dadea totul si se dadea cu totul. Ne-am cunoscut aproape copile si niciodata in toti anii acestia Rona n-a fost altfel. Nu a schimbat-o nimic. Niciodata! Se supara rar, era toata lumina si zambet si bucurie. Si asa va ramane! Lumină, si zambet si bucurie! Chiar daca a plecat puțin sa se odihneasca Rona ramane aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu imi voi aduce aminte de rasul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina si iubirea ce o facea sa fie Ea.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *