sâm. mai 18th, 2024

Scandalul de dopaj al Simonei Halep pare fără sfârșit! Soția lui Patrick Mouratoglu este acuzată că ar fi dopat-o în mod intenționat pe sportiva româncă, din cauza geloziei.

Soția lui Patrick Mouratoglou este acuzată că a dopat-o intenționat pe Simona Halep, motivată de apropierea tot mai mare dintre antrenorul francez de origine greacă și jucătoarea de tenis din România. Această afirmație a fost făcută publică de către Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, în contextul în care Mouratoglou a recunoscut recent că i-a sugerat lui Halep să folosească un supliment care s-a dovedit ulterior a fi contaminat cu roxadustat.

„Amintește-ți ce ți-am spus la emisiunea ta. Ți-am zis că nevasta lui Mouratoglou a nenorocit-o. Ți-am zis? Băi, fii atent aici. Am stat și m-am gândit că ceva nu se leagă. Ți-am spus, aici e lucru necurat. Soția i-a băgat colagenul.Domn’e, spunea ea și atunci îl nenorocea. Știi cum sunt criminalii, recunoști din prima, îți dă mai puțin. Eu cred că nevastă-sa a făcut din prostie, din gelozie. Dacă ea spunea la proces, la TAS, la instanța finală.

Dacă spunea Simona să îl cheme pe Mouratoglou la proces… Păi ce, ea putea să ia dacă nu îi dădea el? Îl cheamă tribunalul acum. Eu, dacă aș fi avocatul Simonei îl chemam. Simona nu a făcut asta pentru că este o doamnă. Ea simțindu-se vinovată. Sunt oameni în viață care au atâta demnitate cum noi nu putem înțelege. Ea crezându-se nevinovată a crezut că niciodată nu o să ia suspendare. Și în momentul în care i-a spus lui că trebuie să spun, că nu am încotro, a ieșit el și a spus”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *