mie. dec. 6th, 2023

Laurenţiu Lăcătuşu, primul suspect reţinut şi eliberat de anchetatori din lipsa de probe în cazul crimei omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, este hotărât să-i dea în judecată pe cei care l-au acuzat şi i-au traumatizat familia pe nedrept.

Laurenţiu Lăcătuşu, omul care a căzut victima unei erori din ancheta de amploare în cazul crimei omului de afaceri sibian Adrian Krainer, şi-a angajat un avocat şi are de gând să-i acționeze în judecată pe cei care l-au acuzat pe nedrept.

După ce a fost audiat mai bine de 12 ore, Laurenţiu Lăcătuşu a fost eliberat de anchetatorii care au ajuns la concluzia că nu au suficiente probe.

Şi deşi şi-au cerut scuze pentru greșeala comisă, bărbatul a mărturisit pentru Antena 3 CNN că nu poate ierta faptul că a fost târât, lovit, încătușat şi pus la pământ de mai mulți poliţişti veniți în civil ca să-l rețină în calitate de prim suspect în cazul crimei lui Adrian Krainer.

Întrebate de reporterii Antena 3 CNN cum a fost posibilă o asemenea greșeală, surse din poliție au spus că ancheta este derulată de procurorii din Sibiu, iar poliţiştii craioveni au pus în aplicare doar un mandat de aducere, fără a avea şi alte date sau mandat de percheziții care să confirme identitatea bărbatului considerat suspect.

Mai mult, Laurenţiu Lăcătușu acuză poliţia Sibiu că, după tot acest coșmar, a trebuit să se întoarcă acasă rănit şi pe propria cheltuială. Tocmai de aceea el este hotărât să îşi ceară dreptate pentru umilința la care a fost supus.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *